Alle poppen aan het dansen – Kids Workshop

Een lichaamsbewustwordings-workshop voor peuters en kleuters door middel van spel, beweging, dans en poppenspel.

We gaan bewegen met verschillende soorten objecten die tot een pop kunnen transformeren. Daarnaast gaan we ook onze eigen stokpop maken en daar mee bewegen. We laten dus de poppen en ons lichaam bewegen op de muziek. En zo onderzoeken we ons lijf en leren we ons lichaam bewust te bewegen. We spelen, maken, bewegen en dansen in deze creatieve en fysieke workshop.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Hatha Yoga les @ Yoga School Noord

Hatha Yoga Lessen op Yoga School Noord op de maandag avonden van 17.45 tot 19.00 in de maanzaal. In de Nachtegaalstraat 157 in Amsterdam Noord.

In mijn lessen zet ik hatha yoga in om meer lichaamsbewustzijn te creëren en te ervaren. Via de klassieke hatha yoga oefeningen gaan we op onderzoek naar de mogelijkheden van het lichaam en creëren zo ruimte en balans in het lichaam. Mindfull bewegen en het lichaamsbewustzijn verruimen, uit je hoofd in je lijf. We leren ook de basis hatha yoga houdingen, de lessen zijn daarom dus goed toegankelijk voor beginners. Maar ook voor extra verdieping als je al wat langer aan yoga doet.

Ik werk veel vanuit bodyscans, om zo ook meer lichaamsbewustzijn te ontwikkelen. En te werken met een voor mij logische volgorde. Om met meer aandacht in het lichaam te kunnen blijven. Veilig, kundig, liefdevol en zorgzaamheid zijn kernwoorden in mijn lessen. Evenals het verlengen van stuit tot kruin, balans vinden en een goede rug – en bekkenstand. En oefeningen om goed te leren staan, liggen en zitten. Dat laatste om te prettig te kunnen mediteren.

“Hatha Yoga les @ Yoga School Noord” verder lezen

Hatha Fusion Yoga @ Natural High Yoga School

In my lessons at the Natural High Yoga School I will use mainly Hatha Yoga techniques to help you create more body-awareness. Through classic Hatha Yoga assanas and exercises we will research the possibilities in which our bodies can create more space, flexibility, strength and balance. Engaging in mindful movement to expand body-awareness; moving out of your head and more into your body. Different types of bodyscans will be used: in meditation, in movement and for relaxation. This allows you to be able to hold assanas longer and with more attention in your body.

“Hatha Fusion Yoga @ Natural High Yoga School” verder lezen

Pure Dancing

PURE DANCING for HART, SOUL, BODY, MIND & SPIRIT……

Dansen vanuit je eigen innerlijke stilte, vanuit je eigen authenticiteit, vanuit jouw adem, met aandacht en integriteit. Met ruimte voor kwetsbaarheid in een vertrouwde en veilige omgeving met andere dansers. We dansen op blote voeten en spreken niet met elkaar op de dansvloer. En er is ruimte voor ritueel.

Lokatie: Dans Makers Amsterdam noord, de Overkant.

“Pure Dancing” verder lezen