Over Rachel de Boer

Rachel de Boer is Master in the Arts, ze studeerde op de Rietveld Academie (1992-1996) en op de Rijks Akademie (1997-1998) beide in Amsterdam. Studeerde af op computer en video (audiovisueel). Ze werkte de eerste jaren voornamelijk als zelfstandig internationaal audiovisueel Kunstenaar en VJ. Zij verzorgde vele live optredens op diverse locaties. Haar werk was te zien op kunst-evenementen, in het (dans) theater, op televisie, en op muziek festivals. Maar ook in galerieën en tentoonstellingen in binnen en buitenland.

Zie ook FLOATING MEDIA

Ze is daarnaast gecertificeerde BIK‘er (beroepskunstenaar in de klas 2008-2009) met een extra bijscholing in het speciaal onderwijs (2016). Ze studeerde ook af op de Poppen & Object Theater opleiding (2011-2013) in Amstelveen. Rachel is sinds 2009 kinderkunst workshop ontwikkelaar & docent cultuureducatie op basisscholen door het gehele land. En verzorgt en ontwikkeld zij diverse workshops en interactieve kinderkunst-installaties op festivals in binnen en buitenland.

Zie ook FLOATING KIDS

Rachel volgende de vierjarige 600 uurs Raja Yoga Docenten Opleiding bij Annemiek Latour in Amsterdam oost. Haalde haar Stoel-Yoga certificaat in 2018 en volgt nu een opleiding bij Arterre voor therapeutische kinderyoga voor speciale kinderen. Rachel heeft daarnaast veel ervaring, expertises en achtergrond in de dans. Zoals in klassiek & modern ballet, rolschaats, inline en ijsdans. Maar ze heeft ook ervaring met chi gong, tai chai en oosterse vechttechnieken. En beoefend zij diverse yogavormen en houd ze zich bezig met dansvormen zoals butoh, 5 ritme dans, movement medicine en andere dansmeditatie vormen.

Zie ook FLOATING ENERGY

 

 

BewarenBewaren

Op dit moment ben ik als hatha yoga docent verbonden aan een aantal yogascholen waar ik vaste lessen geef of inval-lessen verzorg.