Privé Yoga Lessen

Privé Yoga Lessen

PERSOONLIJKE (PRIVÉ) YOGA LESSEN van FLOATING ENERGY

Je kan je aanmelden voor een privé yoga les van Rachel de Boer. Dit kan ook bij jezelf thuis of bij mij in mijn atelierwoning in Amsterdam Noord. De lessen zijn op maat, speciaal afgestemd op jou persoonlijke wensen en behoeftes.

Het kan een introductie of inleiding zijn in de wereld van de yoga, of een wegwijs in de diverse yoga stylen zijn. Leer wat yoga is en wat yoga eventueel voor jou kan doen. Mijn basis is de HATHA yoga. En het achtvoudige pad van Pantanjali. Ontdek welke yogavormen er allemaal zijn en vooral welke yogavorm past bij jou, je lichaam en die conditie ! Welke oefeningen zijn goed voor jou specifieke lijf en eventuele lichamelijke klachten of beperkingen ? Leer de asana’s (yogahoudingen) goed (ver)kennen en ze veilig te uit te voeren voordat je, bijvoorbeeld, op les gaat bij een yogaschool bij jou in de buurt. Dus privé yoga lessen met persoonlijke begeleiding, advies op jou eigen niveau en naar eigen wens.

We noemen dit ook wel yoga therapie. Zie je op de mat…….

Stuur een mail naar info@floatingmedia.nl of bel met 0614663761

Ik volgde een vierjarige 600 uurs opleiding tot Raja Yoga Docent, ook wel de ‘koninklijke yoga’ genoemd. Raja yoga maakt gebruik van technieken uit alle yogavormen. Naast de fysieke yogahoudingen en ademhaling besteedt deze vorm veel aandacht aan meditatie en de filosofische achtergronden van yoga. Waarbij het achtvoudige pad van Patanjali gevolgd word. Ik volgende de opleiding van 2014 tot 2018.

Back to Top